در کاشت مو دو روش اصلی وجود دارد. یک روش FUE و روش دیگر DHI است. انتخاب روش به شرایط بیمار بستگی دارد. از جمله: میزان طاسی، میزان مو در ناحیه اهدا یا دونر و همینطور کیفیت آن، و میزان سفتی یا شلی پوست سر بیمار. به عنوان مثال اگر بیمار دچار ریزش شدید مو باشد، و قسمت بزرگی از سر نیاز به کاشت مو داشته باشد، حتی اگر بیمار بخواهد در یک جلسه کاشت مو با استفاده از روش DHI صورت گیرد، به احتمال زیاد وی کاندید مناسبتری برای روش FUE خواهد بود.
کاشت مو FUE می تواند به دستیابی به پوشش بیشتر در مقایسه با روش DHI کمک کند. این روش یک راه حل دائمی برای درمان ریزش موی متوسط تا شدید را فراهم می کند. با این حال، هر دو روش برای اطمینان از اینکه بیماران کمترین میزان ناراحتی را تجربه می کنند ، طراحی شده است و پس از اتمام عمل هیچگونه زخم خارجی ایجاد نمی کنند. روش FUE امکان پیوند در حدود 3000 تا 4500 گرافت را در یک جلسه فراهم می کند، در حالی که در روش DHI می توان حدود 1500تا 2500 گرافت واحد فولیکولی را در یک جلسه پیوند زد.
در روش FUE نیاز است موی بیمار قبل از شروع عمل کاملا تراشیده شود، اما روش DHI فقط نیاز به تراشیدن ناحیه اهدا کننده را دارد. این امر مزیت قابل توجهی را برای بیماران زن فراهم می کند. روش DHI در مقایسه با سایر روش های کاشت مو به مهارت و تجربه بیشتری نیازمند است و به همین دلیل در تماس بودن با برنامه آموزشی بلند مدت، برای پزشک و کادر پزشکی جهت کسب تخصص کافی امری حیاتی است.به همین دلیل است که کاشت موی DHI در مقایسه با سایر روش های کاشت مو یک روش کاملا پرهزینه است.